Hlavní navigace

Africký pohár národů na Eurosportu do roku 2015

14. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 2. 2012

Panevropský sportovní kanál Eurosport si zajistil vysílací práva pro fotbalový Africký pohár národů až do roku 2015. Exkluzivní vysílací práva, přenosy tedy nemůže nabídnout nikdo jiný, se týkají všech trhů s výjimkou Francie, kde stanice působí, tedy včetně České republiky a Slovenska. Přenosy bude možné sledovat také on-line na PC nebo prostřednictvím mobilních zařízení.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Eurosport získal práva pro Roland Garros do roku 2014 a US Open do 2017

Přenosy budou vysílány živě nejen na Eurosportu, ale také sesterské stanici Eurosport 2. Standardem už je i HDTV, tedy vysoké rozlišení obrazu. V roce 2013 se bude Africký pohár národů konat v Libyi, avšak jako s rezervou se počítá s Nigérií v případě, že by vnitropolitická situace v tomto státě neumožňovala hladký průběh turnaje. Soutěž se koná již od roku 1957 a od příštího ročníku se přesune na liché roky, aby se zabránilo kolizi s mistrovstvím Evropy, mistrovství světa a také olympiádou. Výhercem letošního ročníku se stal tým Zambie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).